Blog

Lire la suite
17 / 11

De Sint komt (van) bij Feestwinkel.be

Wees er tijdig bij! Ben jij nog op zoek naar een kostuum van Sinterklaas en bijpassende Zwarte Pietenpakken, dan kan je steeds bij Feestwinkel.be terecht! We bieden het grootste aanbod aan kostuums binnen ieders budget dankzij ons breed assortiment aan Sinterklaas kostuums en pietenpakken. Je vindt zowel verkleedkledij in de verkoop als in de verhuur.

Lire la suite
07 / 11

Maak je klaar voor Kamping Kerstmis!

Goed nieuws voor de Kamping Kitsch Club fans zoals Feestwinkel.be, want Kerst komt voor ons vroeger dit jaar! Het grootste verkleedfeest dat reeds zeven jaar plaatsvindt in augustus zorgt dit jaar voor een specialleke en brengt ons een Kerstmis editie op 16 december in de Oktoberhallen Wieze! Klaar voor Kamping Kerstmis?

Lire la suite
06 / 11

De Feestwinkel zoekt ALLROUND MEDEWERKER SALES EN MARKETING

Functieomschrijving

Als Allround Sales en Marketing Medewerker neem je o.a. de opvolging van een aantal online tools op jou (webshop & sociale media).

  • Je verwerkt de weborders en onderhoudt zowel het contact met klanten als met de binnendiensten.
  • Met jouw communicatieve en creatieve skills, hou je ook de website, facebook en instagram account up-to-date.
  • Je schrijft teksten en bereidt deze voor voor op de website, nieuwsbrieven, publiciteit.

Lire la suite
03 / 11

Met deze tips kies je steeds de leukste feestversiering

Bij het kiezen van je feestversiering zijn er enkele zaken waar je rekening kan mee houden zoals de gelegenheid, het thema en de kleuren. Zo kies je zeker de leukste feestversiering en maak je er vast een memorabel feestje van. 

Lire la suite
16 / 10

Snel verkleedkledij huren voor het coolste feestje van het jaar

Niets zo leuk voor kinderen als een verkleedpartijtje en zich te vermommen in hun favoriete figuurtje. Zo verzinnen ze de gekste avonturen, verkleed als een echte prinses of superheld. Met de leukste verkleedkledij kunnen ze zich helemaal inleven in hun rol. Op zoek naar verkleedkledij om te huren voor een stoet, een optocht, een verkleedfeestje, een musical, een opvoering, een origineel verjaardagsfeest of een thema-avond? Neem snel een kijkje bij de Feestwinkel.  

Lire la suite
22 / 09

Leuk je feestje op met ballonnen van onze ballonnenwinkel

Ballonnen kunnen dienen als versiering van feestruimtes zowel interieur als exterieur. Ballonnen maken je feestdecoratie helemaal af en zorgen steeds voor een vrolijke noot. In de ballonnenwinkel vind je een ruim aanbod. Ze vormen een leuke versiering voor alle feestjes.  

Lire la suite
18 / 09

Hoe een onvergetelijke Halloween party organiseren

Gedaan met de gedachte dat Halloween enkel bestemd is voor hongerige kindjes die snoep eisen. Halloween is een echt feest voor alle leeftijden! Het is ook het perfecte excuus om je woning om te toveren tot een spookhuis en veel griezelplezier te beleven.

Lire la suite
11 / 09

Day of the Dead

Bij Feestwinkel.be vind je tal van kleurrijke kostuums voor Dia de los Muertos. Ook kan je er de geschikte en professionele make-up vinden voor het grimeren van je gezicht. Denk maar aan de kleurrijke sugar skulls die overal terug te vinden zijn op het internet! Wil je jezelf ook met een mooie skull grimeren, maar weet je niet hoe je dit het best doet? Volg dan even ons stappenplan en de video om een geslaagde sugar skull make-up te maken!