Blog

Lire la suite
08 / 05

Geheugensteuntje bij het organiseren van een communie of lentefeest

Je bent ongetwijfeld al een tijdje bezig met de voorbereidingen.
De communie of het lentefeest van je kind nadert met rasse schreden. Tijd om eens na te gaan of je aan alles gedacht hebt. 

De locatie en het menu zijn vastgelegd, de uitnodigingen zijn de deur uit en de kledij van je oogappel hangt al veilig klaar in de kast. Misschien heb je zelf al wat decoratie voor de aankleding van je zaal. Maar is dat wel alles? 

Lire la suite
20 / 04

De grootste Feestwinkel van Vlaanderen

Met meer dan 20 jaar ervaring kan je bij De Feestwinkel terecht voor professioneel advies voor elk feestje. In de fysieke winkel van De Feestwinkel in Oudenaarde is het steeds leuk shoppen, maar dat geldt ook voor de uitgebreide webshop. 

Lire la suite
03 / 04

7 tips voor een startende schminker

Met de schoolfeesten op de loer wordt het dringend tijd om de make-up tips en tricks onder de knie te krijgen. Wij geven alvast de beste raad vrij om je verder op weg te helpen om een enthousiaste schminker te worden!

Lire la suite
26 / 01

Eerste hulp bij gedichtendag

Laat uw inspiratie de vrije loop met Feestwinkel.be!

Lire la suite
20 / 01

6 conseils afin d'être prêt pour le Carnaval!

Nous vous offrons nos 6 conseils pour être certain d'avoir tout prévu pour le Carnaval. Prenez note!

Lire la suite
28 / 12

Wist je dat?

Wist je dat?

Lire la suite
28 / 06

Foute Party of toch maar voetbal?

Vrijdag 1 juli hebben we met de foute party en de kwartfinale van onze duivels redenen genoeg om te feesten. Of u nu voor de voetbal, de foute muziek of een combinatie van beiden gaat, verkleden is bijna een verplichting.

Lire la suite
16 / 06

Démarrez votre été festival avec Feestwinkel.be!

N’oubliez pas les immanquables pour les festivals de cet été !
La saison des festivals est lancée avec Graspop Metal Meeting et Best Kept Secret Festival. Qu’il pleuve ou non (mieux vaut être équipé en Belgique), il y a quelques accessoires à ne pas oublier pour une saison réussie. C’est pourquoi nous vous proposons quelques gadgets plus qu’utiles et fun chez Feestwinkel.be :