Maak er alvast een dag van om nooit te vergeten!

Staat er deze zomer een communie of lentefeest op de planning? Dan bent u bij De Feestwinkel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alles in huis om deze belangrijke dag voor je zoon/dochter zo speciaal mogelijk te maken! 


  Kids Photobooth 20st

  € 14,95

  te koop
  Bestel / Meer info

  Kids Photobooth Girls 12st

  € 3,95

  te koop
  Bestel / Meer info

  MTY 3D wenskaart Communie-Lentefeest

  € 0,00

  te koop
  Tijdelijk niet voorradig  ·          Decoratie: Om het feest van je kleine kapoen zo volledig mogelijk af te werken kan u bij ons terecht voor o.a. slingers, vlaggenlijnen, tafeldecoratie, lampionnen enz. Maar ook aan uitnodigingen hebben we gedacht. Aarzel dus niet en neem alvast een kijkje op onze webshop.

  ·          Gifts & gadgets: Nog geen cadeau voor de communicant? Geen paniek. Kent u de Me To You beertjes nog? Wij hebben deze speciaal voor deze gelegenheid gepersonaliseerd. Een echte aanrader voor deze feestgelegenheid!

  ·          Ballonshop: Geen feest zonder ballonnen. Met onze uitgebreide ballonshop en jarenlange expertise doen wij ons best u zo goed mogelijk op uw wenken te bedienen. Uiteraard bepaalt u zelf welke combinaties u wil maken maar wij raden u toch aan een kijkje te nemen bij de ballondecoraties. Vraag ons gerust wat u in gedachten heeft, en wij doen de rest!