Sinterklaas, het leukste kinderfeest komt er terug aan!

Bij de Feestwinkel vind je een ruime keuze aan Pietenpakken en Sinterklaaskostuums. Een groot rood Sinterklaasboek en een mijter maken de outfit van de Sint helemaal af. Zo word jij dit jaar de beste hulp van de Sint. Bekijk snel onze kostuums voor Sint en Piet, onze accessoires voor Sint en Piet, alsook onze decoratie voor Sint en Piet. Bij de Feestwinkel heetten wij de Sint en zijn Zwarte Pieten altijd vrolijk welkom. Neem daarom dan ook een kijkje naar ons aanbod Sinterklaas decoratie en Sint vlaggen. Je koopt het allemaal snel en eenvoudig bij de Feestwinkel, in onze webshop of in de winkel.


  Piet Dame Castillie zwart-rood

  € 47,95

  te koop
  3 st. voorradig

  Piet Dame Murcia rood-zwart

  € 76,95

  te koop
  4 st. voorradig

  Piet Dame Murcia roze-zwart

  € 76,95

  te koop
  4 st. voorradig

  Piet Dame Murcia turquoise-zwart

  € 76,95

  te koop
  4 st. voorradig

  Zwarte Piet Dames aqua/zwart

  € 46,95

  te koop
  5 st. voorradig

  Zwarte Piet Dames oranje/zwart

  € 46,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Zwarte Piet Dames rood/zwart

  € 46,95

  te koop
  7 st. voorradig

  Zwarte Piet Dames roze/zwart

  € 46,95

  te koop
  3 st. voorradig

  Piet pansamt budget zwart/aqua

  € 35,95

  te koop
  5 st. voorradig

  Piet pansamt budget zwart/geel

  € 35,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Piet pansamt budget zwart/neon groen

  € 35,95

  te koop
  8 st. voorradig

  Piet pansamt budget zwart/oranje

  € 35,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Piet pansamt budget zwart/rood

  € 35,95

  te koop
  5 st. voorradig

  Piet pansamt budget zwart/roze

  € 35,95

  te koop
  3 st. voorradig

  Sint 5-delig (budget)

  € 121,95

  te koop
  1 st. voorradig

  Sint Set 10-delig

  € 182,95

  te koop
  7 st. voorradig

  Zwarte Piet im. fluweel geel/zwart

  € 73,95

  te koop
  3 st. voorradig

  Zwarte Piet im. fluweel rood/blauw

  € 73,95

  te koop
  Tijdelijk niet voorradig

  Zwarte Piet im. fluweel zwart/blauw

  € 73,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Zwarte Piet im. fluweel zwart/rood

  € 73,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Sinterklaas en Zwarte Piet vind je bij de Feestwinkel


  Hij komt, hij komt, met een mooi Sinterklaaskostuum van de Feestwinkel

  Zoals elk jaar zullen er weer duizenden brieven geschreven worden naar de Sint met lange verlanglijstjes. 6 December staat dan ook groot omcirkeld op vele kalenders want dat is de verjaardag van de Sint en dan brengt hij naar jaarlijkse traditie leuke cadeautjes mee. Wanneer de Sint komt getooid in zijn mooie Sinterklaaskostuum, leest hij vanop zijn troon voor uit zijn grote Sinterklaasboek. Daarin staat van alle kinderen of ze braaf zijn geweest het voorbije jaar. Voor 6 december schrijven jaarlijks duizenden kinderen een brief aan de Sint om hem te vertellen welke pakjes ze graag zouden willen. Deze brief wordt dan traditioneel bij hun kinderschoentjes voor de schoorsteen geplaatst. Bij de brief wordt een wortel, raap en suikerklontje gelegd voor het paard van Sinterklaas.

  Laat de Sint, zijn paard en de Zwarte Pieten nu maar komen met de cadeautjes

  Kinderen kijken weken lang uit naar de dag van Sinterklaas. Zijn goede nam heeft de Sint dan ook de danken aan de vele verhalen die over hem verteld werden. Iedereen weet dat de Sint graag kindjes trakteert op snoep wanneer ze een heel jaar braaf zijn geweest. Traditioneel brengt hij mandarijntjes, speculaas, letterkoekjes, chocolade, marsepein en klaaskoeken. De brave kindjes kijken er dan ook vast al terug naar uit naar de dag dat de Sint terug komt. Maar verder vertelt de legende dat de Sint optrad als beschermheilige voor de armen, de kinderen en zelfs de zeelieden. Daarom komt de Sint dan ook vaak met stoomboot uit Spanje naar ons land gevaren. Maar bij het brengen van de pakjes verplaatst de Sint zich meestal op zijn paard, gekleed in een mooi Sinterklaaskostuum, met mijter, staf en een groot Sinterklaasboek.

  Wij zingen alvast uit volle borst “Dag Sinterklaasje” en zijn Zwarte Pieten uiteraard

  Wanneer de Sint komt, is hij nooit alleen. Vaak is hij in gezelschap van zijn paard. Het paard van Sinterklaas is een witte schimmel die “Slecht-Weer-Vandaag” heet en over de daken kan lopen voor het brengen van de pakjes aan de kinderen thuis. Maar de Sint brengt nog meer goed gezelschap mee. Zijn Zwarte Pieten zijn de rechterhand van Sinterklaas. De Zwarte Pieten kruipen op de daken en daarna door de schoorstenen om de pakjes tot bij de schoentjes van de kinderen te brengen. Wij kunnen alvast niet wachten tot 6 december. Om de Sint en zijn Zwarte Pieten welkom te heten, hangt Sinterklaas decoratie en de Sint vlaggen alvast uit bij de Feestwinkel. Ben jij al helemaal klaar voor het Sinterklaasfeest? Welk Sinterklaasliedje is jouw favoriet? En weet jij waarom Zwarte Piet zwart is? Ontdek het allemaal bij de Feestwinkel. Wij brengen jaarlijks een mooi aanbod Sinterklaaskostuums en Zwarte Pietenpakken

  Ook voor de Kerstman en vuurwerk moet je bij de Feestwinkel zijn. Bij de Feestwinkel kan je een ruime collectie kostuums huren en kostuums kopen. Ontdek het snel in de webshop of in de winkels.