Blog

Lees meer
05 / 06

Het ideale cadeau voor jouw juf of meester!

Het einde van het schooljaar is in zicht en een heel jaar heeft de juf of meester voor je kind het beste van zichzelf gegeven. Dat verdient toch een leuk cadeautje, vind je niet? Natuurlijk wel. Wij geven je graag enkele ideetjes mee voor een geschikt cadeau voor jouw juf of meester. 

Lees meer
24 / 05

De Duivels waar we voor supporteren tijdens het WK 2018

Roberto Martinez, de bondscoach van België, heeft de voorselectie samengesteld van onze Duivels voor het WK voetbal 2018 in Rusland. Zijn selectie deed heel wat stof opwaaien aangezien hij favoriet Radja Nainggolan niet meeneemt. Zowel de topspelende middenvelder zelf als zijn collega’s en zo goed als alle voetbalfans begrijpen deze beslissing niet. Een teleurgestelde Nainggolan mag dan ook rekenen op veel steun maar de beslissing van de bondscoach is echter gemaakt. We overlopen ze al even zodat je weet voor wie je zal supporteren de komende tijd! 

Lees meer
16 / 05

Workshop Kindergrime

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert Feestwinkel.be haar eerste workshop kindergrime in samenwerking met De Spinnekoppen, een professionele studio voor kindergrime en animatie met grote naambekendheid in Vlaanderen. Docent Chrischa Van de Voorde heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak, en begeleid reeds 15 jaar workshops kindergrime voor beginners en gevorderden. 

Lees meer
02 / 05

Moederdag & Vaderdag

Bedankt mama! Dankjewel papa! Een lief woordje van zoon- of dochterlief op Moederdag en Vaderdag doet elke ouder meer dan deugd. Een origineel cadeautje is dan louter bijzaak, maar het blijft wel een leuke attentie, niet? ;) 

Lees meer
27 / 04

Supporteren in stijl!

Vanaf juni 2018 is de hele wereld, en niet in het minst België, opnieuw een maand lang in de ban van het WK Voetbal. Ben jij net zoals ons ook een hevige fan van de Rode Duivels, en ben je nog op zoek naar de ideale fanartikelen om te supporteren? Vind dan hier wat je nodig hebt als toegewijde supporter!

Lees meer
25 / 04

KONINGSDAG 2018!

Nog even en het is weer zover: Koningsdag! Op vrijdag 27 april 2018 zal volledig Nederland weer oranje kleuren en ook jij zal in de spotlights staan met je prachtige outfit. Of je nu gaat voor een oranje of een rood-wit-blauwe outfit, geen enkele is compleet zonder de juiste accessoires. Een party outfit zonder de geschikte accessoires is als een Koning zonder kroon!

Lees meer
03 / 04

Een onvergetelijk Communie- of Lentefeest!

Nu de lente terug begonnen is, staan de communies en lentefeesten alweer voor de deur. Dit kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een grote party! Bezorg jouw kleine schat de dag van zijn/haar leven met onderstaande tips!

Lees meer
27 / 03

Foute kledij, wat is dat eigenlijk?

Heb jij zin om met je prettig gestoorde vriendenbende helemaal los te gehen op een feestje vol heerlijk foute muziek? Maar weet je niet wat foute kledij eigenlijk inhoudt? Wel, het combineren van extravagante stukken staat bovenaan het lijstje van foute kledij. Een blauwe petticoat, een luipaard print panty en een roze bontjas. Voor een foute party is niets te fout! De foute party’s zijn meestal de leukste feestjes, vind je niet?