Blog

Lees meer
17 / 12

Zot goed vieren op het Bommels carnaval!

Jaarlijks gaat de Bommels carnaval stoet uit op de zaterdagavond van het Zotte Maandag weekend. 

Lees meer
26 / 11

Ho Ho Ho! Fijne feestdagen iedereen!

De winter brengt naar goede gewoonte niet alleen koude met zich mee, maar ook die heerlijke feestdagen. Kerst is de warmste feestperiode van het jaar in het koudste seizoen van het jaar en dat heeft ze ook te danken aan de Kerstman natuurlijk. 

Lees meer
29 / 10

Word jij dit jaar de beste hulp van de Sint?

Wanneer 6 december er terug aankomt, zullen er opnieuw heel veel kindjes extra braaf zijn en blij worden gemaakt. Omdat er elk jaar opnieuw zoveel kindjes op de Sint zitten te wachten, kan de Sint alle hulp dan ook heel goed gebruiken. Wil jij ook graag Sinterklaas helpen en zo veel kindjes blij maken? Verkleed je dan snel als een echte hulpsint of als Zwarte Piet met de leuke Sinterklaaskostuums en vrolijke Pietenpakken van bij de Feestwinkel.

Lees meer
22 / 09

Griezelen en huiveren, sidderen en beven. Wie durft langskomen in onze grote Halloween winkel?

Halloween is al lang niet meer een typisch Amerikaanse traditie, maar wordt ook bij ons al goed gevierd. Op 31 oktober is het weer griezeltijd. Bereid je alvast voor met de beste Halloween versiering en Halloween outfits in de Halloween winkel van de Feestwinkel.

Lees meer
04 / 09

“Losgehen” met de leukste Oktoberfest kleding bij de Feestwinkel!

Wie Oktoberfest zegt, zegt braadworst, pretzels en vooral heel veel bier. Met Oktoberfest wil iedereen richting Duitsland. Het enorme volksfeest wordt er naar goede gewoonte jaarlijks gevierd in München. Het Oktoberfest in München staat dan ook wereldwijd bekend als het grootste bierfestival. Tijdens het Oktoberfest klinken er overal tiroler klanken alsook goedgevulde bierglazen. Het is er gezellig aanschuiven aan de lange tafels en de vrolijke tiroler muziek zorgt meteen voor een plezierige sfeer. Leuke Oktoberfest kleding maakt het feestje compleet.

Lees meer
09 / 07

Klaar voor de zomer en de festivals met de Feestwinkel

Zwoele temperaturen, heerlijk barbecueën en overal waterspelen, dan weet je dat het zomer is. De vele festivals mag je deze periode natuurlijk ook niet missen, denk maar aan Tomorrowland en haar sprookjeswereld bijvoorbeeld. 

Lees meer
09 / 07

Vrolijk feesten met ballonnen en een ballonnenboog uit onze ballonshop

Met leuke decoratie maak je van elke festiviteit iets moois. Want een feest zonder decoratie, slingers en ballonnen is geen feest. Reken daarom op de ballonshop van de Feestwinkel! 

Lees meer
15 / 06

Foute Party

Is voor jou het foute uur niet lang genoeg? Wil je liever compleet total loss gaan op een hele nacht foute muziek? Dan is een Foute Party iets voor jou!

Ben je hiervoor nog op zoek naar de perfecte party-outfit? Bij Feestwinkel.be vind je zeker wat je zoekt!