Blog

Lees meer
08 / 05

Geheugensteuntje bij het organiseren van een communie of lentefeest

Je bent ongetwijfeld al een tijdje bezig met de voorbereidingen.
De communie of het lentefeest van je kind nadert met rasse schreden. Tijd om eens na te gaan of je aan alles gedacht hebt. 

De locatie en het menu zijn vastgelegd, de uitnodigingen zijn de deur uit en de kledij van je oogappel hangt al veilig klaar in de kast. Misschien heb je zelf al wat decoratie voor de aankleding van je zaal. Maar is dat wel alles? 

Lees meer
20 / 04

De grootste Feestwinkel van Vlaanderen

Met meer dan 20 jaar ervaring kan je bij De Feestwinkel terecht voor professioneel advies voor elk feestje. In de fysieke winkel van De Feestwinkel in Oudenaarde is het steeds leuk shoppen, maar dat geldt ook voor de uitgebreide webshop. 

Lees meer
03 / 04

7 tips voor een startende schminker

Met de schoolfeesten op de loer wordt het dringend tijd om de make-up tips en tricks onder de knie te krijgen. Wij geven alvast de beste raad vrij om je verder op weg te helpen om een enthousiaste schminker te worden!

Lees meer
26 / 01

Eerste hulp bij gedichtendag

Laat uw inspiratie de vrije loop met Feestwinkel.be!

Lees meer
20 / 01

6 tips om je voor te bereiden op Carnaval!

Om je een beetje op weg te helpen voor de carnavalsperiode hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet:

Lees meer
28 / 12

Wist je dat?

Wist je dat?

Lees meer
28 / 06

Foute Party of toch maar voetbal?

Vrijdag 1 juli hebben we met de foute party en de kwartfinale van onze duivels redenen genoeg om te feesten. Of u nu voor de voetbal, de foute muziek of een combinatie van beiden gaat, verkleden is bijna een verplichting.

Lees meer
16 / 06

Met Feestwinkel.be de festivalzomer in!

Wat mag u zeker niet vergeten deze festivalzomer?

Met Graspop en Best Kept Secret Festival voor de deur wordt het nieuwe festivalseizoen op gang geschoten. Of het nu regent of niet (in België en Nederland weet je nooit), er zijn altijd wel enkele zaken die u zeker niet mag vergeten op deze hoogdagen van de muziek. Daarom geven wij bij Feestwinkel.be alvast enkele handige gadgets mee die zeker van pas kunnen komen: