Blog

Lees meer
03 / 04

Een onvergetelijk Communie- of Lentefeest!

Nu de lente terug begonnen is, staan de communies en lentefeesten alweer voor de deur. Dit kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een grote party! Bezorg jouw kleine schat de dag van zijn/haar leven met onderstaande tips!

Lees meer
27 / 03

Foute kledij, wat is dat eigenlijk?

Heb jij zin om met je prettig gestoorde vriendenbende helemaal los te gehen op een feestje vol heerlijk foute muziek? Maar weet je niet wat foute kledij eigenlijk inhoudt? Wel, het combineren van extravagante stukken staat bovenaan het lijstje van foute kledij. Een blauwe petticoat, een luipaard print panty en een roze bontjas. Voor een foute party is niets te fout! De foute party’s zijn meestal de leukste feestjes, vind je niet?

Lees meer
26 / 03

DE ULTIEME PRANK!

1 April, de tijd van de hilarische pranks is terug aangebroken. Ben je het ook zo beu om elk jaar beetgenomen te worden door je familie, vrienden of collega's? Wel, dit jaar is het jouw beurt! Met de juiste fopartikelen en een goed plan helpen wij je aan de grappigste pranks!

Lees meer
14 / 02

Love is in the air!

Elk jaar opnieuw is het een uitdaging om origineel uit de hoek te komen om jouw Valentijntje te verrassen. Hieronder enkele leuke ideetjes om te kunnen uitpakken bij de love of your life!

Lees meer
06 / 02

CARNAVAL BEGINT BIJ FEESTWINKEL.BE!

Lees meer
05 / 01

Creëer je favoriete cosplay outfit met onze cosplay shop

Je hebt er vast wel al van gehoord maar mocht je er nog niet vertrouwd mee zijn, wat is cosplay nu eigenlijk? Ontdek de bijzondere wereld van cosplay in de cosplay shop van de Feestwinkel.  

Lees meer
02 / 01

Hoe vieren en overleven we de carnavalsperiode?

De kater van de eindejaarsfeestjes is amper weggewerkt en de carnavalstoeten en feestjes zijn er al. De Brazilianen kunnen er wat van, maar wij Belgen moeten zeker niet onderdoen. Wij hebben alvast enkele tips verzameld hoe je het beste carnaval viert.

Lees meer
22 / 12

Heb jij al jouw kerstoutfit gevonden?

De kerstperiode komt eraan, dus we hebben weer een excuus om kersttruien te kopen! Tegenwoordig zijn deze ook heel hip. Nu kan je ook je kat of hond in een nieuw jasje steken. Ook zij verdienen een kerstoutfit voor de feestdagen!