Communie

Je zou er al eventjes bezig mee moeten zijn: de voorbereidingen van het communie- of lentefeest van je oogappeltje! Gelukkig hebben wij ook dit jaar een heleboel ideeën om van deze dag een onvergetelijk moment te maken! Wij zorgen er graag voor dat elk detail op je feestje geregeld is: het witte lintje aan mama en papa’s auto, de decoratie in de feestzaal en een heleboel feestballonnen waar je veel plezier aan kan beleven met je broers, zussen, neefjes en nichtjes! Ontdek hier ons volledig assortiment aan feestartikelen voor je communie of lentefeest!

Ballonnen communie en lentefeest bestellen

Ballondecoratie

Maar bestel je ballonnen en ballondecoraties zeker voldoende vooraf, want voor ons is dit de drukste periode! En je wilt toch zeker zijn dat alles in orde is? Kom daarom alvast eens langs in onze winkel in Oudenaarde om alles te bespreken of vast te leggen, dit kan zeker nu al! We bekijken graag samen met jou wat er allemaal mogelijk is, of als je echt niet kan wachten dan kan je onze voorbeelden hier alvast eens bekijken ;-) Wil je als fiere meter of peter je centjes op een originele manier afgeven? Dan kan je bij ons ook een stufferballon bestellen: de mogelijkheden naar kleuren en afwerking zijn eindeloos!

Gepersonaliseerde ballonnen 

Wil je dat het écht jouw feestje is? Bestel dan je eigen ballonnen! Wij bedrukken namelijk ook ballonnen met je eigen naam of ontwerp erop die je dan kan vullen met helium! Voor meer info, contacteer erwin@feestwinkel.be .

 

Decoratie voor je communiefeest!

Voor andere feestdecoratie dringt de tijd minder, deze bestel je heel makkelijk via deze link op onze webshop. Maar wacht ook hier niet te heel lang mee, want als we iets moeten bijbestellen voor jou kan dit toch iets langer duren!

 

Heb je nog tips nodig of heb je bijkomende vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje via info@feestwinkel.be en dan helpen we je graag verder!

Gepost in:Communie