Sleepless Shopping Nights 2016

Bij Feestwinkel.be hebben wij altijd wel een reden om te feesten, en deze week geven we jullie de kans om er eens extra van te genieten! There's no time to sleep!In Januari bereiden we ons voor op Carnaval, februari staat dan weer synoniem voor Valentijn. Eens we dan genoeg hebben van al die liefde, springen we in het dolle rond met onze paashazen en –kippen mascottes, of gaan we voor St Patrick’s Day op zoektocht naar het klavertje vier met een pint in ons hand. En laat dit nog maar het begin van het jaar zijn, want onze agenda staat boordevol feestjes en evenementen voor de komende maanden!

Zijn jullie al klaar voor het nakende EK 2016? Supporter met ons mee en juich als 12de man onze Rode Duivels naar de top! Maar vergeet alvorens niet je liefste mama te verwennen en vindt het perfecte kaartje en cadeautje tussen onze gifts & gadgets! Met de warmere dagen op komst, plan je alvast al dat knallende vrijgezellenfeestje, of ben je echter je onvergetelijke zomer al aan het plannen en wil je alle festivals afschuimen in opvallende outfits? Dan is het nu je lucky week!

Feestwinkel.be biedt een uitzonderlijke korting van 10% aan al zijn klanten gedurende de Sleepless Shopping Nights! Geniet van deze aanbieding tussen 25 april en 1 mei, in samenwerking met SafeShops en shop erop los voor het te laat is! Ontdek je exclusieve kortingscode hier. Opgepast, de code is enkel zichtbaar tussen 19u00 en 7u00!

Omdat we er steeds werk van maken om jullie een vernieuwd aanbod te bieden, kunnen jullie vanaf vandaag ook onze gepimpte Me To You beertjes ontdekken met de nieuwste designs voor gepersonaliseerde t-shirts! Vertederend effect gegarandeerd!

 

Gepost in:Website