Blog

Lees meer
05 / 06

Het ideale cadeau voor jouw juf of meester!

Het einde van het schooljaar is in zicht en een heel jaar heeft de juf of meester voor je kind het beste van zichzelf gegeven. Dat verdient toch een leuk cadeautje, vind je niet? Natuurlijk wel. Wij geven je graag enkele ideetjes mee voor een geschikt cadeau voor jouw juf of meester. 

Lees meer
02 / 05

Moederdag & Vaderdag

Bedankt mama! Dankjewel papa! Een lief woordje van zoon- of dochterlief op Moederdag en Vaderdag doet elke ouder meer dan deugd. Een origineel cadeautje is dan louter bijzaak, maar het blijft wel een leuke attentie, niet? ;) 

Lees meer
27 / 04

Supporteren in stijl!

Vanaf juni 2018 is de hele wereld, en niet in het minst België, opnieuw een maand lang in de ban van het WK Voetbal. Ben jij net zoals ons ook een hevige fan van de Rode Duivels, en ben je nog op zoek naar de ideale fanartikelen om te supporteren? Vind dan hier wat je nodig hebt als toegewijde supporter!

Lees meer
25 / 04

KONINGSDAG 2018!

Nog even en het is weer zover: Koningsdag! Op vrijdag 27 april 2018 zal volledig Nederland weer oranje kleuren en ook jij zal in de spotlights staan met je prachtige outfit. Of je nu gaat voor een oranje of een rood-wit-blauwe outfit, geen enkele is compleet zonder de juiste accessoires. Een party outfit zonder de geschikte accessoires is als een Koning zonder kroon!

Lees meer
29 / 08

5 eenvoudige stappen om je tatoeage te camoufleren

Dankzij het uitgebreid assortiment aan professionele make-up van GRIMAS, wordt het verdoezelen van een tatoeage super simpel! Lees hieronder het stappenplan voor het efficiënt wegwerken van een tatoeage voor een speciale gelegenheid.

Lees meer
20 / 04

De grootste Feestwinkel van Vlaanderen

Met meer dan 20 jaar ervaring kan je bij De Feestwinkel terecht voor professioneel advies voor elk feestje. In de fysieke winkel van De Feestwinkel in Oudenaarde is het steeds leuk shoppen, maar dat geldt ook voor de uitgebreide webshop.