Blog

Lees meer
27 / 02

Eén april vier je met de leukste fopartikelen bij De Feestwinkel.be

Weet jij al hoe je één april dit jaar zal vieren? Voor de leukste fopartikelen voor één april moet je bij De Feestwinkel.be zijn. Grappen, gieren en grollen is bij ons verzekerd.

Lees meer
15 / 02

Groepskostuums zijn hip tijdens carnaval!

Carnaval is weer in het land. En ieder jaar opnieuw bekijken we wat de trends zijn. Een trend die nooit zal teleurstellen zijn de groepskostuums. Deze zijn HOT en TRENDING! Niet enkel carnavalsgroepen zijn in hetzelfde thema verkleed, ook bezoekers en feestvierders kiezen meer en meer voor family kostuums. Ben jij op zoek naar een geweldig duo kostuum en groepskostuum? Dan ben je bij Feestwinkel.be op de juiste plek!

Lees meer
01 / 02

Klaar voor carnaval met onze leuke carnavalswinkel

Word jij dit jaar de zotst geklede carnavalsliefhebber of misschien zelfs Prins carnaval? Wil jij graag met de meest creatieve en meest opvallende verkleedkledij rondlopen? Het hele jaar door vind je in onze carnavalswinkel de mooiste carnaval kostuums en te gekke feestaccessoires. Met het ruime aanbod verkleedkledij van de Feestwinkel vind je vast de leukste carnavalskleding die jij zoekt.

Lees meer
17 / 12

Zot goed vieren op het Bommels carnaval!

Jaarlijks gaat de Bommels carnaval stoet uit op de zaterdagavond van het Zotte Maandag weekend. 

Lees meer
27 / 03

Foute kledij, wat is dat eigenlijk?

Heb jij zin om met je prettig gestoorde vriendenbende helemaal los te gehen op een feestje vol heerlijk foute muziek? Maar weet je niet wat foute kledij eigenlijk inhoudt? Wel, het combineren van extravagante stukken staat bovenaan het lijstje van foute kledij. Een blauwe petticoat, een luipaard print panty en een roze bontjas. Voor een foute party is niets te fout! De foute party’s zijn meestal de leukste feestjes, vind je niet?

Lees meer
26 / 03

DE ULTIEME PRANK!

1 April, de tijd van de hilarische pranks is terug aangebroken. Ben je het ook zo beu om elk jaar beetgenomen te worden door je familie, vrienden of collega's? Wel, dit jaar is het jouw beurt! Met de juiste fopartikelen en een goed plan helpen wij je aan de grappigste pranks!

Lees meer
06 / 02

CARNAVAL BEGINT BIJ FEESTWINKEL.BE!

Lees meer
02 / 01

Hoe vieren en overleven we de carnavalsperiode?

De kater van de eindejaarsfeestjes is amper weggewerkt en de carnavalstoeten en feestjes zijn er al. De Brazilianen kunnen er wat van, maar wij Belgen moeten zeker niet onderdoen. Wij hebben alvast enkele tips verzameld hoe je het beste carnaval viert.