Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Werken aan N60: vanuit Leupegem/Ronse - rijd tot rondpunt Samsonite, neem 4e afslag, volg 'Kruishoutem'. Vanuit Gent: geen veranderingen.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Vrolijk feesten met ballonnen en een ballonnenboog uit onze ballonshop

Met leuke decoratie maak je van elke festiviteit iets moois. Want een feest zonder decoratie, slingers en ballonnen is geen feest. Reken daarom op de ballonshop van de Feestwinkel!

Ook ballonbogen zie je steeds vaker bij feesten en evenementen. Met een ballonnenboog krijgt elk feest snel kleur en de juiste sfeer. Ballonbogen zijn dan ook populair voor feestjes, festiviteiten en festivals. Daarnaast worden ze ook vaak gebruikt bij openingen van winkels, bedrijven, verenigingen en scholen.

Een ballonnenboog vormt steeds een echte aandachtstrekker voor elke festiviteit. Een originele ballonnenboog springt steeds meteen in het oog en zorgt voor een leuk effect. Een ballonnenboog is dan ook de perfecte decoratie voor elke festiviteit of festival. Met een ballonnenboog wordt het meteen feestelijk. Bovendien is een ballonenboog heel eenvoudig verplaatsbaar. Met de versiering, ballonnen en ballonenbogen van de ballonshop van de Feestwinkel maken wij je feestje gegarandeerd geslaagd. Met bedrukking in de ballonshop kan je bovendien eenvoudig je ballonnen personaliseren. Maak je klaar voor de zomer en de festivals met de Feestwinkel.


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy