Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Nu al vrolijk Pasen! Op Paasmaandag 1 april zijn de winkel en de webshop gesloten (en het is geen grap ;-) )
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Koningsdag

Nog even en het is weer zover: Koningsdag! Één keer in het voorjaar is Nederland volledig oranje gekleurd en ook jij zal in de spotlights staan met je prachtige outfit. Of je nu gaat voor een oranje of een rood-wit-blauwe outfit, geen enkele is compleet zonder de juiste accessoires. Een party outfit zonder de geschikte accessoires is als een Koning zonder kroon!

Dé outfit
Heb je zelf geen pak of kleedje in de kleuren rood-wit-blauw of oranje? Bij Feestwinkel.be vind je genoeg opties. Als man kan je bijvoorbeeld kiezen voor een oranje Hawaii hemd of een typische Hollandse kiel, al of niet te combineren met deze oranje koningscape. Ook als vrouw heb je genoeg keuze. Zo kan je kiezen voor een kleedje in de kleuren van de Hollandse vlag, een oranje panty en bijhorende retro oranje laarzen.

En voor diegene die graag nog net een stapje verder gaan, hebben wij natuurlijk ook de ideale outfit. Met de glow oranje morphsuit ben je gegarandeerd de ster van het evenement.

Pimp it
Wil je graag jouw kostuum nog wat opleuken? Voeg dan gewoon enkele accessoires toe. Met bijvoorbeeld bretellen, hoedjes, Hawaii kransen, boa's en zoveel andere accessoires in de typische Hollandse kleuren val je meteen op tussen de andere feestvierders.

Ziezo, met deze tips ben je volledig klaar om te knallen op deze ongetwijfeld fantastische dag. Maak er een heus gekkenhuis van en drink er eentje op voor ons!


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy