Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Werken aan N60: vanuit Leupegem/Ronse - rijd tot rondpunt Samsonite, neem 4e afslag, volg 'Kruishoutem'. Vanuit Gent: geen veranderingen.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Love is in the air!

Elk jaar opnieuw is het een uitdaging om origineel uit de hoek te komen om jouw Valentijntje te verrassen. Hieronder enkele leuke ideetjes om te kunnen uitpakken bij de love of your life!

Een naughty setje

Breng fifty shades of red in de slaapkamer en ga voor een pikante outfit van een sexy agente, non, schoolmeisje, secretaresse, … gegarandeerd zal de verrassing groot zijn en de avond spannend!

Een boeket ballonnen

Omdat het eens iets anders is dan een boeket bloemen. Of gebruik een ballon als originele geschenkverpakking voor een Me To You knuffeltje, wenskaartje of cadeaubon voor een weekendje weg.

Decoreren, decoreren

Tover jouw huisje om in een waar liefdesnest. Denk aan een rode loper met hartjes aan de voordeur, hartenslingers in de hal, rode tafeldecoratie in de eetkamer, rozenblaadjes op de trappen en de slaapkamer,… alleen al van het idee geraak je in de juiste stemming, nietwaar?

Suit up

Als de hele wereld mag zien hoe verliefd je bent, dan is onze King of Hearts Opposuit de ideale outfit. Classy op het werk met blazer, broek en das en tegelijk breng je met jouw love vibes een grote smile op het gezicht van jouw collega’s.

Old school

Ben je verliefd, maar heb je dit nog niet durven vertellen aan die ene? Denk old school en stuur een kaartje. Haal jouw meest poëtische kant naar boven met een lief gedichtje of hou het net mysterieus met enkel ‘ik hou van jou’. Hou de brievenbus maar in de gaten…

Happy Valentine everyone and lots of love <3


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy