Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Werken aan N60: vanuit Leupegem/Ronse - rijd tot rondpunt Samsonite, neem 4e afslag, volg 'Kruishoutem'. Vanuit Gent: geen veranderingen.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

De Sint komt (van) bij Feestwinkel.be

Wees er tijdig bij! Ben jij nog op zoek naar een kostuum v an Sinterklaas en bijpassende Zwarte Pietenpakken, dan kan je steeds bij Feestwinkel.be terecht! We bieden het grootste aanbod aan kostuums binnen ieders budget dankzij ons breed assortiment aan Sinterklaas kostuums en pietenpakken. Je vindt zowel verkleedkledij in de verkoop als in de verhuur.

Sinterklaas kostuum en Zwarte Piet pak

Zoek jij een kostuum van Sinterklaas of een pak van Zwarte Piet om je te verkleden naar aanleiding van 6 december? Je krijgt bij Feestwinkel.be het grootste aanbod aan kostuums voor ieders budget. Je krijgt de mogelijkheid om een sinterklaas kostuum te kopen vanaf €69,95, maar je kan ook een sinterklaaskostuum of pietenpak huren. Onze zwarte pietenpakken zijn beschikbaar vanaf €30,00! En ook voor de jongsten hebben we wat in huis.

Accessoires om je Sinterklaas kostuum af te werken

Kies de juiste Sinterklaas baard en pruik, een passende mijter en allerlei juwelen. Zo hebben we witte handschoenen, gouden ringen met rode steen, halskettingen, een koperen staf, een boek van Sinterklaas om de naam van de stoute kindjes in te schrijven! Bij Feestwinkel.be kan je terecht om van kop tot teen gekleed te zijn in Sinterklaas.

Zo zwart als roet

Zoek je zwarte of bruine schmink voor je vermomming als Zwarte Piet? Vertrouw op de professionele make-up van Grimas voor een gemakkelijke en veilige gezicht make-up. Je vindt ook rode lippenstift en een krullebol pruik. Vergeet de jutezak van Zwarte Piet niet om de stoute kindjes in weg te steken!

Wat maakt een Sint en Piet compleet?

De Sint en zijn pieten hebben heel wat accessoires en dergelijke nodig om compleet te zijn. Om niets te vergeten, hebben wij speciaal voor jullie een buy the look opgemaakt van een zwarte piet dame, een zwarte piet en een sinterklaas.


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy