Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Werken aan N60: vanuit Leupegem/Ronse - rijd tot rondpunt Samsonite, neem 4e afslag, volg 'Kruishoutem'. Vanuit Gent: geen veranderingen.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Snel verkleedkledij huren voor het coolste feestje van het jaar

Niets zo leuk voor kinderen als een verkleedpartijtje en zich te vermommen in hun favoriete figuurtje. Zo verzinnen ze de gekste avonturen, verkleed als een echte prinses of superheld. Met de leukste verkleedkledij kunnen ze zich helemaal inleven in hun rol. Op zoek naar verkleedkledij om te huren voor een stoet, een optocht, een verkleedfeestje, een musical, een opvoering, een origineel verjaardagsfeest of een thema-avond? Neem snel een kijkje bij de Feestwinkel.

Verkleedkledij huren voor elk thema

Ons verkleden wordt steeds hipper en verkleedkledij huren is dan ook een goed idee! Zo verschijn je steeds op je paasbest en in de coolste outfits. Tal van verkleedpartijen worden steeds bekender en nemen toe aan populariteit. Dan denken we hierbij aan oktoberfest en après-ski, maar zelfs day-of-the-dead komt overgewaaid richting onze regio’s.

De griezeligste verkleedkledij huren voor Halloween

Carnaval is steevast het event bij uitstek om ons te verkleden, maar ook Halloween kent bij ons een stijgende populariteit. Hoe wil jij je graag verkleden? Als vampier, heks, skelet, duivel, vleermuis, clown, geest of zombie? Bij de Feestwinkel vind je de meest griezelige kostuums om een angstaanjagende Halloween te kunnen vieren. Ben jij ook al klaar voor Halloween? Maak je outfit helemaal compleet met de griezelige bijpassende accessoires.

Het brede aanbod verkleedkledij huren bij de Feestwinkel

Bij de Feestwinkel kan je verkleedkledij huren voor elk feest. Voor romantische meisjes kan je verkleedkledij huren van prinsessen en danseressen. Voor stoere jongens kan je verkleedkledij huren van superhelden, politiemannen, brandweermannen, soldaten, ninja’s en meer. Of misschien verkleden je kindjes zich wel graag in diertjes, dan vind je bij de Feestwinkel de leukste pakjes van bijvoorbeeld een luipaard en een bij.

Wil je verkleedkledij huren voor Oktoberfest, dan heb je keuze uit verschillende Dirndl jurkjes, Tiroler broeken, Tiroler bloesjes.

Wil je verkleedkledij huren voor Halloween, dan kan je kiezen voor een groot aanbod black dresses, dark dresses, donkere jurken, duivelse inspiratie, gothic kostuums, heksen outfit, of vampieren kleding.

Wil je verkleedkledij huren voor Day of the dead dan kan je kiezen voor een donkere day of the dead outfit.

Wil je verkleedkledij huren voor Sinterklaas, dan vind je verschillende Piet kostuums voor zowel dames als heren en verschillende Sint kostuums.

Wil je verkleedkledij huren voor kerst en nieuw, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een elf kostuum, een engel kostuum, een kerst kostuum, een maria kostuum, een sneeuwman kostuum, een jozef kostuum, een kalkoen kostuum, een kerstboom kostuum, een kerstman kostuum of een rendier kostuum.

Wil je verkleedkledij huren voor Pasen, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een paashaas kostuum, een paaskonijn kostuum, een paaskip kostuum, een paaskuiken kostuum.

Wil je leuke verkleedkledij huren voor een onvergetelijke vrijgezellen, dan kan je kiezen voor een bruid outfit, een bachelorette jurk, een adam kostuum en een naaktkostuum.

Verkleedkledij huren doe je bij de Feestwinkel!


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy