Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Werken aan N60: vanuit Leupegem/Ronse - rijd tot rondpunt Samsonite, neem 4e afslag, volg 'Kruishoutem'. Vanuit Gent: geen veranderingen.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Day of the Dead

Bij Feestwinkel.be vind je tal van kleurrijke kostuums voor Dia de los Muertos. Ook kan je er de geschikte en professionele make-up vinden voor het grimeren van je gezicht. Denk maar aan de kleurrijke sugar skulls die overal terug te vinden zijn op het internet! Wil je jezelf ook met een mooie skull grimeren, maar weet je niet hoe je dit het best doet? Volg dan even ons stappenplan en de video om een geslaagde sugar skull make-up te maken!

Wat heb ik nodig?

1. Cake Make up 001 : Witte basis voor je sugar skull

2. Colour powder 07 : poeder om je cake make up te fixeren

3. Water make up 101 : zwarte water make up

4. Water make up in verschillende kleurtjes. In de video worden volgende nummertjes gebruikt: 402, 405, 508, 602

5. Make up sponsjes

6. Mastix op waterbasis

7. Verschillende penselen:

• P10 voor je poeder aan te brengen

• MR2

• MR6

• IMO8

• Stippelpenseel

Hoe ga ik te werk?

1) Reinig je huid met water. Is de huid droog of gevoelig, breng dan een dun laagje Grimas Under Make-up Base aan: een vetarme crème met een verzorgende werking. Laat dit een paar minuten in de huid trekken voordat u er met Cake of Water Make-up op gaat werken, zodat het product volledig in de huid is getrokken.

2) Breng de Cake Make-up aan met een licht vochtig gemaakt make-up sponsje. Werk niet te nat, anders vormen zich strepen! Dep de spons in een zakdoekje indien deze te nat is.

3) Breng met behulp van de poederborstel (P10) een laagje Colour poeder in kleur 07 aan.

4) Kies de kleurtjes waarmee je wenst te werken. Met de hoofdkleur (hier Water Make-up pure 405) ga je dankzij een spons de oogkassen volledig kleuren. Met ditzelfde kleurtje kan je nadien druppels aanbrengen op je voorhoofd, kin en wangen. Hiervoor kies je het penseel imitatie mangoest IMO8.

5) Kies een donkerder kleurtje (hier Water Make-up Pure 402) en breng deze dankzij een roodmarterpenseel MR6 aan op de oogleden en op de druppels op je voorhoofd, kin en wangen.

6) De volgende stap is het aanbrengen van puntjes via een stippelpenseel of applicator. De gekozen kleur is Water Make up Pure 508. Uiteraard mag je vrij kiezen welke kleuren je gebruikt bij het ontwerpen van je Sugar Skull Facepainting. Nadien kan je dezelfde kleur je druppels bijwerken. Gebruik hiervoor een roodmarterpenseel MR6, welke fijner is.

7) Werk je facepainting masker bij met een vierde kleurtje (hier 602 water make-up pure).

8) Als voorlaatste stap ga je je druppels omlijnen dankzij zwarte water make-up. Ook kan je je neus kleuren om zo een echt doodskop effect te bereiken.

9) Breng wat mastix water aan op enkele specifieke plekken op je gezicht. Hier doen we dit bovenaan de oogkassen alsook op de kin en het voorhoofd.

Klaar!

Vergeet zeker niet om je resultaat met ons te delen en gebruik de hashtag #Feestwinkelbe. We kijken uit naar alle fijne resultaten!


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy