Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Werken aan N60: vanuit Leupegem/Ronse - rijd tot rondpunt Samsonite, neem 4e afslag, volg 'Kruishoutem'. Vanuit Gent: geen veranderingen.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Klaar voor een sneeuwwit feestje met Elsa van Frozen

Omdat zowel kleine als grote meisjes ervan dromen om ooit een prinses te zijn, biedt de Feestwinkel een ruim aanbod prinsessenkleedjes. Eén van de meest populaire prinsessen is Elsa van Frozen. Met de populaire prinsessenjurk van Elsa van Frozen en de prinsessenjurk van Anna van Frozen wordt die prinsessendroom werkelijkheid.

Mooie prinsessenkleedjes van Elsa van Frozen

Bij de Feestwinkel vind je een leuk Elsa Frozen jurkje voor kinderen, alsook een assorti Elsa Frozen jurk voor volwassenen en zelfs een sexy versie van de Elsa Frozen jurk voor volwassenen. Bij de Feestwinkel kiezen jij en je dochtertje er jullie favoriete prinsessenjurk uit. Verkleed jullie dus snel als Elsa van Frozen. Lees alles over Elsa van Frozen en ontdek welke prinses jij graag wil worden.

Verkleed als fijne Frozen figuurtjes

Maar naast Elsa van Frozen zijn ook de andere Frozen figuurtjes heel populair. Ook van de andere figuurtjes vind je een leuk aanbod. Zo vind je bij de Feestwinkel ook een Anna Frozen jurkje voor kinderen, een Anna Frozen jurk voor volwassenen, een Frozen sneeuwpop pak en uiteraard een Olaf Frozen jumpsuit. Kies er dus je favoriete figuurtje uit.

Magische Frozen spulletjes

Maar er zijn nog tal van andere leuke spulletjes van Frozen te vinden. Bij de Feestwinkel vind je ook knuffelpopjes zoals een Elsa Frozen popje, een Anna Frozen popje, een Olaf Frozen popje. Maar ook een kussen van Frozen, een brooddoos van Frozen, een fotokader van Frozen, een handtas van Frozen, een spaarpot van Frozen, een tas van Frozen, een pennentas van Frozen, een schooltas van Frozen, een rugzak van Frozen, schooletiketten van Frozen, bekers van Frozen, borden van Frozen, feestzakjes van Frozen, servetten van Frozen, een tafelkleed van Frozen, uitnodigingen van Frozen, vlaggenlijnen van Frozen en ballonnen van Frozen. Met deze fijne fantasietjes zorgen we eenvoudig voor dat beetje extra magie voor je kleine prinsesje die zich even koningin Elsa van Frozen mag voelen.


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy