Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Werken aan N60: vanuit Leupegem/Ronse - rijd tot rondpunt Samsonite, neem 4e afslag, volg 'Kruishoutem'. Vanuit Gent: geen veranderingen.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Kleurrijke trouwdecoratie voor een schitterend huwelijksfeest

Jullie huwelijk wordt waarschijnlijk één van de belangrijkste momenten in jullie leven en daar hoort dan uiteraard ook een groot en fantastisch feest bij! Met de leukste trouwdecoratie maken jullie er zeker iets heel moois en onvergetelijks van. Voor een origineel huwelijk is er ruime keuze aan trouwdecoratie om jullie feest helemaal te personaliseren.

Met passende trouwdecoratie maak je er een mooi geheel van

Eens je een leuke locatie hebt gevonden voor je trouwfeest kan je starten met nadenken over de trouwdecoratie. Hoe zal je de kerk aankleden en de zaal voor de receptie, het diner en het dansfeest? Het verschil op het feest kan gemaakt worden met de kleine dingen. Met de door jullie gekozen trouwdecoratie kunnen jullie het feest een heel eigen toets geven waardoor jullie dag nog unieker wordt. Zo kan je kiezen voor trouwdecoratie die helemaal bij jullie en het feest past. Wanneer je kiest voor een themakleur kan je hier best ook rekening mee houden bij de trouwdecoratie. Door te kiezen voor bepaalde themakleuren kan je ook een bepaalde stijl meegeven aan het feest.

Trouwdecoratie voor een leuke aankleding van jullie huwelijk

Met leuke trouwdecoratie heet je de gasten welkom, zorg je voor sfeer en bepaal je de bepaalde stijl voor het feest. Tijdens de zomer kan er met heel veel kleur gewerkt worden in de trouwdecoratie. Tijdens de herfst wordt meestal voor verschillende variaties binnen één kleurtint gekozen en voor voornamelijk warme kleurvarianten. Tijdens de winter wordt voornamelijk gekozen voor wit wat ook helemaal past bij een huwelijk. Tijdens de lente tenslotte wordt gekozen voor frisse en vrolijke kleuren.

Leuke trouwdecoratie voor het feest van jullie dromen om nooit meer te vergeten

Wanneer jullie een uniek stylingconcept maken voor jullie feest mag niets over het hoofd gezien worden. Bij een huwelijksfeest dat tot in de kleine details verzorgd is, hoort ook de juiste trouwdecoratie. Bij het kiezen van de trouwdecoratie houden jullie er best rekening mee dat de decoratie past bij de locatie en de sfeer die jullie willen creëren. Zorg voor een correcte inschatting aan hoeveelheid van trouwdecoratie. Dat zal al wat meer zijn in een grote ruimte zodat die niet leeg gaat aanvoelen en al wat minder in een kleinere ruimte zodat het niet te bombastisch wordt. Er is een groot aanbod aan trouwdecoratie om jullie huwelijksfeest helemaal te personaliseren. Bekijk snel het ruime aanbod trouwdecoratie bij de Feestwinkel. En ontdek welke trouwdecoratie je kan kopen bij de Feestwinkel en hoe jullie de juiste trouwdecoratie kunnen kiezen.


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy