Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Werken aan N60: vanuit Leupegem/Ronse - rijd tot rondpunt Samsonite, neem 4e afslag, volg 'Kruishoutem'. Vanuit Gent: geen veranderingen.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Klaar voor carnaval met Feestwinkel.be

Word jij dit jaar de zotst geklede carnaval liefhebber of misschien zelfs Prins carnaval? Wil jij graag met de meest creatieve en meest opvallende verkleedkledij rondlopen? Het hele jaar door vind je in onze carnavalswinkel de mooiste carnaval kostuums en te gekke feest accessoires. Met het ruime aanbod verkleedkledij van de Feestwinkel vind je vast de leukste carnavalskleding die jij zoekt.

Ook nieuwsgierig naar carnaval en waarom we vieren?

Carnaval is en blijft nu éénmaal het grootste verkleedfeest wereldwijd. Maar hoe is carnaval eigenlijk ontstaan? Carnaval werd origineel gevierd als het einde van de barre winter waarbij maskers en veel lawaai hoorden om de boze wintergeesten weg te jagen en te starten met de goede vruchtbare tijden. Maar ook als laatste avond voor de vastenperiode waarop men zich nog een keer goed liet gaan. Carnaval wordt in heel wat steden en dorpen goed gevierd, maar ook heel veel scholen vieren mee. Carnaval is dan ook een feest waar zowel groot als klein aan deelnemen en naar uitkijken. Bij het feest van de humor, spot, uitbundigheid en zotheid, trekken ludieke praalwagens en verklede mensen met allerlei kleurrijke carnavalskleding aan door de straten. Ook de Feestwinkel viert mee! Neem ook snel een kijkje en vind in onze carnavalswinkel het zotste carnaval kostuum! Lees ook in onze faq waar je carnaval kan vieren, welke festiviteiten er horen bij de Bommelsfeesten, hoe de Bommelsfeesten ontstaan zijn en wat heeft carnaval met het getal 11. Waar vier jij carnaval dit jaar?


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy