Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour
Nu al vrolijk Pasen! Op Paasmaandag 1 april zijn de winkel en de webshop gesloten (en het is geen grap ;-) )
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 18.000 artikelen Eenvoudige retour

Zot goed vieren op het Bommels carnaval!

Jaarlijks gaat de Bommels carnaval stoet uit op de zaterdagavond van het Zotte Maandag weekend. Zorg dat je erbij bent als de stoet er vertrekt vanaf de Zottenmuur.

De Bommelsfeesten te Ronse zijn jaarlijkse festiviteiten die plaatsvinden in het eerste weekend van januari.

Wanneer de Bommelstoet aankomt op de grote Markt staat de burgemeester de macht af aan het nieuwe Koningskoppel van de Bommelsfeesten. Het uittredende Koningskoppel wordt dan opgenomen in de Orde der Koninklijke Bommels. Het is de start van een heel weekend zotte Bommelsfeesten die je niet mag missen. Zoals het carnaval gezegde zegt, Bommels vieren geneest alle kwalen.

Naar de Bommelsfeesten in de leukste carnavalskleding!

Wie naar de Bommelsfeesten gaat, gaat uiteraard in leuke verkleedkleren zoals dat bij elk carnaval hoort. Met een volledig carnaval kostuum hoef je niet meer op zoek te gaan naar accessoires en dergelijke en vind je dus snel wat je zoekt. Voor alles wat met feest en carnaval te maken heeft, kan je bij de Feestwinkel terecht. Met ons groot aanbod leuke carnavalskleding vind je steeds een leuk carnaval kostuum. Ook als je op zoek bent naar een origineel carnaval kostuum kan je bij de Feestwinkel heel wat ideeën opdoen. Voor de leukste carnavalswinkel moet je bij de Feestwinkel zijn. Ontdek bij de Feestwinkel waar je carnaval kan vieren, welke festiviteiten er horen bij de Bommelsfeesten, hoe de Bommelsfeesten ontstaan zijn en wat heeft carnaval met het getal 11. Ongeacht welk en waar jij carnaval viert dit jaar, bij de Feestwinkel vind je steeds het ruimste aanbod.


Terug naar blog
Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy