Blog

Lees meer
14 / 02

Love is in the air!

Elk jaar opnieuw is het een uitdaging om origineel uit de hoek te komen om jouw Valentijntje te verrassen. Hieronder enkele leuke ideetjes om te kunnen uitpakken bij de love of your life!

Lees meer
06 / 02

CARNAVAL BEGINT BIJ FEESTWINKEL.BE!

Lees meer
05 / 01

Creëer je favoriete cosplay outfit met onze cosplay shop

Je hebt er vast wel al van gehoord maar mocht je er nog niet vertrouwd mee zijn, wat is cosplay nu eigenlijk? Ontdek de bijzondere wereld van cosplay in de cosplay shop van de Feestwinkel.  

Lees meer
02 / 01

Hoe vieren en overleven we de carnavalsperiode?

De kater van de eindejaarsfeestjes is amper weggewerkt en de carnavalstoeten en feestjes zijn er al. De Brazilianen kunnen er wat van, maar wij Belgen moeten zeker niet onderdoen. Wij hebben alvast enkele tips verzameld hoe je het beste carnaval viert.

Lees meer
22 / 12

Heb jij al jouw kerstoutfit gevonden?

De kerstperiode komt eraan, dus we hebben weer een excuus om kersttruien te kopen! Tegenwoordig zijn deze ook heel hip. Nu kan je ook je kat of hond in een nieuw jasje steken. Ook zij verdienen een kerstoutfit voor de feestdagen! 

Lees meer
13 / 12

Het nieuwe jaar inzetten met een knallend feestje?

Bye 2017 and hello 2018! Wil jij 2018 knallend starten? Dan hebben wij een groot aanbod van vuurwerk voor jou. Het is een ware traditie geworden om het nieuwe jaar in te zetten onder de fonkelende lichtjes en het knallend geluid van vuurwerk. Dit moet natuurlijk veilig gebeuren en daarom hebben wij enkele tips bij elkaar gebundeld voor het veilig gebruik van feestvuurwerk. Niet onbelangrijk is dat het vuurwerk het beste in een erkende winkel gekocht wordt waar er vuurwerk mag verkocht worden.

Lees meer
17 / 11

De Sint komt (van) bij Feestwinkel.be

Wees er tijdig bij! Ben jij nog op zoek naar een kostuum van Sinterklaas en bijpassende Zwarte Pietenpakken, dan kan je steeds bij Feestwinkel.be terecht! We bieden het grootste aanbod aan kostuums binnen ieders budget dankzij ons breed assortiment aan Sinterklaas kostuums en pietenpakken. Je vindt zowel verkleedkledij in de verkoop als in de verhuur.

Lees meer
07 / 11

Maak je klaar voor Kamping Kerstmis!

Goed nieuws voor de Kamping Kitsch Club fans zoals Feestwinkel.be, want Kerst komt voor ons vroeger dit jaar! Het grootste verkleedfeest dat reeds zeven jaar plaatsvindt in augustus zorgt dit jaar voor een specialleke en brengt ons een Kerstmis editie op 16 december in de Oktoberhallen Wieze! Klaar voor Kamping Kerstmis?