Bommels vieren geneest alle kwalen

Zoals het Italiaanse gezegde geneest carnaval alle kwalen. Elk jaar vormen de Bommelsfeesten het carnaval waar klein en groot naar uitkijken in de regio van Ronse. Om goed te kunnen vieren, duren de Bommels een heel weekend lang van zaterdag tot en met maandag. Maar voor wie niet kan wachten, starten de Bommelsfeesten eigenlijk al op vrijdag. Want reeds vanaf de vrijdag van het Bommelsweekend zijn de praalwagens te bezichtigen. Nieuwsgierigen kunnen er dan ook zeker een kijkje nemen. Ook nieuwsgierig naar de Bommels? Lees dan zeker verder want wij vertellen je alvast meer over wat je mag verwachten.


  80's Training pink-groen S>L

  € 24,95

  te koop
  Tijdelijk niet voorradig

  80's Training pink-groen XL

  € 25,95

  te koop
  Tijdelijk niet voorradig

  80's Training pink-paars

  € 29,95

  te koop
  32 st. voorradig

  Baby girl roze

  € 31,95

  te koop
  12 st. voorradig

  Braziliaanse/Caribbean dame

  € 30,95

  te koop
  5 st. voorradig

  Cozy Goldfish

  € 69,95

  te koop
  4 st. voorradig

  Drink Up Vodka Jurk ()

  € 28,95

  te koop
  2 st. voorradig

  Eenhoorn Fantasy Hoodie L/XL

  € 35,95

  te koop
  13 st. voorradig

  Eenhoorn Fantasy Hoodie S/M

  € 31,95

  te koop
  25 st. voorradig

  Fuzzy Vest dames rood

  € 25,95

  te koop
  13 st. voorradig

  Jurk Bijou Fotorealistisch

  € 22,95

  te koop
  1 st. voorradig

  Jurk Hawaiian Girl Fotorealistisch

  € 21,95

  te koop
  13 st. voorradig

  Jurk Schoolgirl Fotorealistisch

  € 24,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Naaktkostuum Flasher Oma

  € 37,95

  te koop
  4 st. voorradig

  Neonjurkje Popart

  € 23,95

  te koop
  22 st. voorradig

  OppoSuits Lady Jag

  € 64,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Pimp Queen

  € 41,95

  te koop
  2 st. voorradig

  T-shirt Crop Top Fotorealistisch

  € 24,95

  te koop
  7 st. voorradig

  T-Shirt Gotcha! Fotorealistisch

  € 19,95

  te koop
  8 st. voorradig

  T-shirt Sexy Gala Fotorealistisch

  € 24,95

  te koop
  5 st. voorradig

  Bommels verkleedkledij bij de Feestwinkel


  De zaterdag van de Bommels gaat het carnaval goed van start!

  Op de zaterdag van het Bommelsweekend ontvangt het Koningskoppel de genodigden voor een traditioneel ontbijt. Nadat het Koningskoppel de officiële machtsoverdracht krijgt van de burgemeester volgt een ludieke zitting in het stadhuis. Vandaaruit brengt het Koningskoppel een bezoek aan het rusthuis om er verschillende Bommels te begroeten. Die zaterdagavond vertrekt vervolgens de Bommelstoet. Daarna is er de Gouden Bommelworp, een muzikaal optreden en een heus vuurwerk waarna de Bommels beginnen aan de feestnacht. Zorg dat je erbij bent en vier carnaval zoals nooit tevoren!

  De zondag van de Bommels vieren met de kinderen  

  Op de zondag van het Bommelsweekend wordt een bezoek gebracht aan de pediatrie in Ronse en krijgen kindjes er lekkers en cadeautjes. Indien er op zaterdagnacht een kindje geboren wordt, wordt het aanzien als een Bommelskindje en ontvangen de ouders de zondag de felicitaties van het Koningskoppel. Ook de zondagnamiddag van de Bommelsfeesten staat in teken van de kinderen met een plezierig Bal der Bommelkies. Tijdens deze namiddag vindt ook de verkiezing van jeugdprins en jeugdprinses plaats. Verder is er een leuke kindershow en kinderanimatie voorzien.

  De Zotte Maandag van de Bommels sluiten het feestje af  

  Op de Zotte Maandag van het Bommelsweekend wordt een bezoek gebracht aan de scholen waar de kinderen gekostumeerd mogen feesten. Op elke school wordt een prins en prinsesje verkozen die er een kroontje en een pin krijgen. In de namiddag is er het Zotte Maandagbal met de senioren. Er zijn optredens en er word gedanst. Het Koningskoppel brengt er een playback en er is een verkiezing van de Schoonste Bommel. ’s Avonds worden de Bommelsfeesten officieel afgesloten met de verbranding van de Bommelspop op de Grote Markt van Ronse. Daarna worden de sleutels van het stadhuis teruggeven aan de burgemeester en volgt de laatste feestnacht van de Bommelsfeesten. Zorg dat je er dit jaar bij bent en maak er een geweldig feestweekend van! Zot goed vieren op het Bommels carnaval doe je met de Feestwinkel

  Bommels vier je met de carnavalswinkel van de Feestwinkel!

  Bij de Feestwinkel vind je een ruime keuze aan carnavalskleding. Zo vind je er verkleedkledij in allerlei maten, prijzen, thema’s en kleuren. Bij de Feestwinkel kan je eenvoudig jouw favoriete carnavalskleding kiezen en passen, zowel via onze winkel als webshop. Breng een bezoek aan de carnavalswinkel van de Feestwinkel en vind er de leukste verkleedkledij voor groot en klein. 

  Carnaval dat vier je met de carnavalskledij van de Feestwinkel. Bekijk snel ons aanbod kostuums huren en kostuums kopen, in onze webshop en in onze winkel. Lees ook meer in onze FAQ over waar je carnaval kan vieren, welke festiviteiten horen bij de Bommelsfeesten, hoe de Bommelsfeesten ontstaan zijn, waar jij carnaval kan vieren dit jaar en wat carnaval heeft met het getal 11. Ook voor de leukste fopartikelen voor één april of elke andere dag ben je bij ons aan het juiste adres.