Hoe vier jij dit jaar Carnaval? Met de Feestwinkel natuurlijk!

Carnaval is het grootste verkleedfeest van het jaar waar elke carnavalsliefhebber naartoe leeft. Denk jij ook al na over wat het leukste carnaval kostuum zou zijn? Zal je kiezen voor een carnaval kostuum van Jack Sparrow of Robin Hood? De leukste carnavalskleding vind je vast in de carnavalswinkel van de Feestwinkel. Bij ons ben je aan het juiste adres om de leukste carnavalskledij te kopen en de leukste carnavalskledij te huren voor zowel carnaval als bijvoorbeeld de Bommelsfeesten.


  80's Training pink-groen S>L

  € 24,95

  te koop
  Tijdelijk niet voorradig

  80's Training pink-groen XL

  € 25,95

  te koop
  Tijdelijk niet voorradig

  80's Training pink-paars

  € 29,95

  te koop
  32 st. voorradig

  Baby girl roze

  € 31,95

  te koop
  12 st. voorradig

  Braziliaanse/Caribbean dame

  € 30,95

  te koop
  5 st. voorradig

  Cozy Goldfish

  € 69,95

  te koop
  4 st. voorradig

  Drink Up Vodka Jurk ()

  € 28,95

  te koop
  2 st. voorradig

  Eenhoorn Fantasy Hoodie L/XL

  € 35,95

  te koop
  13 st. voorradig

  Eenhoorn Fantasy Hoodie S/M

  € 31,95

  te koop
  25 st. voorradig

  Fuzzy Vest dames rood

  € 25,95

  te koop
  13 st. voorradig

  Jurk Bijou Fotorealistisch

  € 22,95

  te koop
  1 st. voorradig

  Jurk Hawaiian Girl Fotorealistisch

  € 21,95

  te koop
  13 st. voorradig

  Jurk Schoolgirl Fotorealistisch

  € 24,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Naaktkostuum Flasher Oma

  € 37,95

  te koop
  4 st. voorradig

  Neonjurkje Popart

  € 23,95

  te koop
  22 st. voorradig

  OppoSuits Lady Jag

  € 64,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Pimp Queen

  € 41,95

  te koop
  2 st. voorradig

  T-shirt Crop Top Fotorealistisch

  € 24,95

  te koop
  7 st. voorradig

  T-Shirt Gotcha! Fotorealistisch

  € 19,95

  te koop
  8 st. voorradig

  T-shirt Sexy Gala Fotorealistisch

  € 24,95

  te koop
  5 st. voorradig

  Vier carnaval met onze leuke carnavalskleding


  Carnaval vieren in stoere carnavalskleding

  Kies voor een sterk carnaval kostuum zoals een Superman kostuum of Spiderman kostuum en wordt dé carnavalsheld. Wie houdt van supervrouwen kan kiezen voor powergirls met een batman kostuum, catwoman kostuum of spiderman kostuum in de carnavalswinkel van de Feestwinkel.

  Carnaval vieren in originele carnavalskleding

  Voor een origineel carnaval kostuum kan je kiezen voor een boevenpak, clownspak of kies voor iets met dieren zoals een leeuwenpak of koeienpak. Met carnaval kan je natuurlijk altijd ook kiezen voor grappige kostuums zoals een narrenpak, bananenpak of bierkostuum in de carnavalswinkel van de Feestwinkel.

  Carnaval vieren in traditionele carnavalskleding

  Sommige klassiekers blijven het gewoon elk jaar goed doen met carnaval. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een traditioneel piratenkostuum. Met een heel ruim aanbod piratenkostuums in de carnavalswinkel van de Feestwinkel vind je ook voor grote groepen een leuk aanbod in dit thema. Met leuke piraten accessoires maak je je outfit helemaal af, zoals een ooglapje en een zwaard. Sprookjeskostuums doen het natuurlijk ook altijd goed. Zo vind je in de carnavalswinkel van de Feestwinkel een groot aanbod prinsessenkleedjes alsook sprookjesfiguren zoals een roodkapje kostuum of de boze wolf kostuum.  

  Carnaval vieren in hippe carnavalskleding

  Of misschien kies je wel voor een leuke kleurrijke morphsuit voor carnaval zodat niemand je nog herkent. Of kies je voor een super hip kostuum met een opposuit in felroze of met hartjes, of een grappige cozy onesie om je te verkleden als je favoriete dier. Je vindt het allemaal in de carnavalswinkel van de Feestwinkel, zowel in de webshop als in de winkel. 

  Carnaval vieren met carnavalskleding voor kleintjes

  Carnaval is er voor iedereen. Voor de kleinsten kan je bijvoorbeeld kiezen voor een pakje van superman en superwoman, een stoer piratenkostuum, een prinsessenkleed, een grappig dierenpakje zoals een kikker, een traditioneel indianenkostuum of cowboyoutfit, of misschien wel voor een tirolerlook. Of misschien gaat je kleintje wel als super cool trolletje met je haar rechtop, fluobril en fluopakje aan, of in neonstijl met hippe fluokleuren. Alles kan in de leuke carnavalswinkel van de Feestwinkel. 

  Carnaval vieren met de leukste carnavalskleding bij de Feestwinkel

  Wie op zoek is naar een ruim aanbod originele carnavalskleding komt al snel in de carnavalswinkel van de Feestwinkel terecht. Ben je op zoek naar een carnavalswinkel in Ronse, carnavalswinkel in Gavere, carnavalswinkel in Oudenaarde, carnavalswinkel in Zwalm, carnavalswinkel in Gent, carnavalswinkel in Oost-Vlaanderen, dan ben je bij de Feestwinkel aan het juiste adres. In de carnavalswinkel van de Feestwinkel vind je een ruim aanbod verkleedkledij. Met onze collectie carnavalskleding vind je snel het leukste carnaval kostuum. Behalve de leukste carnavalskleding vind je in onze carnavalswinkel ook bijhorende feestaccessoires en schmink. In onze carnavalswinkel vind je een leuke collectie feesthoeden, maskers, pruiken en tal van andere feestaccessoires zoals baarden, brillen, handschoenen, kaalkoppen, pruiken, panty’s, snorren, neuzen en zoveel meer. Ontdek het snel en vier carnaval zoals nooit tevoren met de Feestwinkel. 

  Ook voor het vieren van de Bommels feesten ben je bij de Feestwinkel aan het juiste adres. Wij bieden steeds een ruime collectie aan carnavalskledij. Kostuums huren en kostuums kopen kan je bij de Feestwinkel online en in de winkel. Ook voor de leukste fopartikelen voor één april of op alle andere dagen kan je bij ons terecht.