Veel gestelde vragen

Betalen kan via de beveiligde betalingspagina van Ogone met Visa, Mastercard, Dexia Netbanking, ING Home Pay, KBC Online, Paypal, Sofort, Giropay, iDeal, Banktransfer BE, Banktransfer NL en Banktransfer FR.

Indien u niet over deze mogelijkheden beschikt, kan u een bestelbon aanvragen die wij u per mail toesturen. U kunt deze dan overschrijven op één van onze Belgische rekeningen.

Gelieve bij het aanvragen van een bestelbon onmiddellijk de gewenste artikels te vermelden of een kopie van uw winkelmandje door te mailen.

Klik in het menu bovenaan op info & contact voor meer informatie over onze ligging en onze contactgegevens.

Klik op de kleine foto's en u komt op een detailfiche met onder andere de prijs, de benaming, de maten en de bijhorigheden.

U kan de detailfiche ook op een printvriendelijke pagina openen om af te drukken.

De verzendingskosten voor België bedragen €3,95 btwi (levering in postpunt), €4,95 btwi (levering aan huis); voor Nederland  €4,95 btwi, ongeacht de grootte van het order. Vanaf €75 is de verzending gratis binnen Benelux en naar Duitsland. Bepaalde artikels kunnen door hun omvang niet verzonden worden, maar dat staat steeds in de detailfiche vermeld.

De opgegeven huurprijs geldt voor 4 dagen, bijv. van maandag tot vrijdag. Per extra dag wordt 10% van het totale verhuurbedrag aangerekend. Aanpassingen gebeuren niet automatisch via de site maar zullen u via mail meegedeeld worden.

Uitzonderingen op de huurperiode worden in de technische fiche vermeld!!!

Om juridische redenen kunnen wij geen verhuurkledij versturen alsook niet verhuren naar Nederland toe.