Veel gestelde vragen

Zodra wij uw artikelen hebben verwerkt ontvangt u van ons een bevestiging en creditnota.

Het verwerken van uw retour duurt circa 5 werkdagen. Zodra u de bevestiging heeft ontvangen, duur het maximaal 2 weken voordat u het bedrag van ons terugkrijgt.

Heeft u na een week nog geen bevestiging van ons ontvangen, neem dan gerust contact op met info@feestwinkel.be en vermeld uw ordernummer. Of bel ons op het nummer 055/57.50.50

Een artikel gekocht in onze webshop, kan niet worden geruild.

Plaats een nieuwe bestelling voor het gewenste alternatief zodat je deze spoedig ontvangt.
Het niet gewenste artikel kan je dan retourneren volgens de verkoopsvoorwaarden.

Indien u bij uw bestelling een defect of verkeerd artikel ontvangen heeft, raden wij u aan om spoedig contact op te nemen met onze helpdesk per mail: info@feestwinkel.be of telefonisch: 055/57.50.50.

Stuur van het verkeerde of beschadigde artikel een duidelijke foto door, met vermelding van de nummer op de zendnota.

Als een artikel defect is, ontvangt u van ons het aankoopbedrag terug. Gaat het om een groot artikel, neem dan eerst contact met ons op. Zo bekijken we samen via welke weg u uw artikel gemakkelijk kunt retourneren. 

Ontving u een ander artikel dan besteld, neem dan zo snel mogelijk contact op met Feestwinkel.be per mail of telefonisch.

Indien u uw bestelling gedeeltelijk of volledig retourneert, krijgt u uw verzendkosten niet terugbetaald.

In volgende gevallen krijgt u uw verzendkosten wel terugbetaald:

  • De volledige bestelling is beschadigd, verkeerd geleverd of op een andere manier niet correct geleverd. De verzendkosten worden in dit geval gecrediteerd bij ontvangst van de retourzending.
  • Vul binnen de 14 dagen het retourformulier compleet in dat bij je levering zat. Of breng het terug binnen in onze winkel te Oudenaarde.
  • Na afloop van de 14 dagen, heb je nog 5 werkdagen de tijd om het artikel in originele staat en volgens de verkoopsvoorwaarden terug te sturen.
  • Stuur je pakje samen met het retourformulier terug naar volgende adres: De Feestwinkel BVBA, Berchemweg 29 9700 Oudenaarde België. We raden aan om het verzendbewijs goed bij te houden.
  • Zodra wij het pakje ontvangen, verwerken wij de retour. U krijgt hiervan een bevestiging per mail.

Let op: Na de 14 dagen bedenktermijn is het niet meer mogelijk om artikels terug te sturen.