Veel gestelde vragen

Klik op de kleine foto's en u komt op een detailfiche met onder andere de prijs, de benaming, de maten en de bijhorigheden.

U kan de detailfiche ook op een printvriendelijke pagina openen om af te drukken.

De opgegeven huurprijs geldt voor 4 dagen, bijv. van maandag tot vrijdag. Per extra dag wordt 10% van het totale verhuurbedrag aangerekend. Aanpassingen gebeuren niet automatisch via de site maar zullen u via mail meegedeeld worden.

Uitzonderingen op de huurperiode worden in de technische fiche vermeld!!!

Om juridische redenen kunnen wij geen verhuurkledij versturen alsook niet verhuren naar Nederland toe.

Bij een verkleedfeestje hoort natuurlijk feestkledij. Daarvoor kan je bij de Feestwinkel terecht. Wij bieden een ruim assortiment voor wanneer je verkleedkledij huren wil. Met een brede collectie aan verkleedkledij vindt iedereen wel een favoriete outfit. Verkleedkledij huren voor dames, verkleedkledij huren voor heren, verkleedkledij huren voor kinderen, je vindt het allemaal in de Feestwinkel. De Feestwinkel biedt verkleedkledij voor jong en oud, klein en groot, meisjes en jongens. Ook voor kinderen is het aanbod kinderkledij om te huren dus heel ruim, of ze nu naar een kinderfeestje gaan, carnaval of een verkleed party. Alles wordt zoveel leuker als je je verkleedt, denk er daarom aan om je verkleedkledij te huren bij de Feestwinkel. Binnen ons assortiment aan verkleedkledij om te huren, vind je ook hele leuke mascottes om je in te verkleden. Ontdek verder ook de interessante huurvoorwaarden om verkleedkledij te huren bij de Feestwinkel. Bij de Feestwinkel kan je snel verkleedkledij huren voor de coolste feestjes. 

De Feestwinkel biedt interessante huurvoorwaarden bij verkleedkledij huren. Bij het verhuren van verkleedkledij bedraagt de verhuurperiode 4 dagen, met uitzondering van de mascottes, of themakostuums zoals met Sinterklaas, Pasen, kerst en nieuw. De verkleedkledij om te huren wordt steeds afgehaald in de winkel. Ontdek het volledige assortiment in onze webshop en welke verkleedkledij je kan huren bij de Feestwinkel. Verkleedkledij huren, dat doe je bij de Feestwinkel! 

Wij kunnen geen verhuurkledij versturen alsook niet verhuren buiten de grenzen van het Belgisch Koninkrijk.

Wegens juridische redenen kan verhuurkledij enkel afgehaald worden door +18-jarigen. Minderjarigen dienen zich bij afhaling dus te vergezellen van een volwassene.