Veel gestelde vragen

Als je een bedankje voor je juf zoekt, vind je bij De Feestwinkel vast voor je juf een leuk cadeau om haar aan het einde van het schooljaar mee te verrassen.

Wij geven alvast enkele ideetjes:

·         Een heerlijk gepersonaliseerd doosje muntjes als bedankje voor je juf

·         Een lekkere snoeppot voor je juf cadeau

·         Een mooie sjerp met ’s werelds liefste juf cadeau

Neem snel een kijkje naar het volledige gamma aan originele bedankjes voor je juf bij De Feestwinkel, in onze winkel of webshop. En zorg ook voor een leuk bedankje voor je juf of meester

Als je een bedankje aan je meester wil geven, kijk dan zeker eens bij De Feestwinkel. Je vindt er vast voor je meester een origineel cadeau om aan het einde van het schooljaar te geven.

Wij geven alvast enkele ideetjes:

·         Een kleurrijke mok met eigen tekst voor je meester cadeau

·         Een overheerlijke snoeppot als bedankje voor je meester

·         Een Kwikki pakket naar keuze voor je meester cadeau met bijvoorbeeld een placemat van Kwikki of een kussen van Kwikki 

Ontdek snel het volledige gamma aan leuke bedankjes voor je meester bij De Feestwinkel, online of in de winkel. Vind snel het ideale cadeau voor je juf of meester

Uiteraard wil je graag je juf of meester op een leuke manier in de bloemetjes zetten op het einde van het schooljaar. Daarom kies je voor een heel leuk bedankje voor je juf of meester met een origineel cadeau dat hen laat stralen.

·         Zorg daarom voor een origineel of persoonlijk bedankje voor je juf of meester. Zo kan je kiezen voor een gepersonaliseerd doosje muntjes voor je juf als cadeau of een gepersonaliseerd Kwikki glas voor je meester als cadeau.

·         Kies een voor je juf of meester een cadeau om heerlijk te genieten tijdens hun welverdiende zomervakantie. Leuk is dan bijvoorbeeld een snoeppot uit glas voor je juf als cadeau of een snoeptrommel voor je meester als cadeau.

·         Of ga voor een bedankje voor je juf of meester met een speels karakter van je gekke kapoen. Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een spaarvarkentje als bedankje voor je juf of een heuse trophy als bedankje voor je meester.

·         Ook een heerlijk kopje koffie of warme tas thee kan goed doen. Kies daarom voor een leuke mok als bedankje voor je juf of meester.

Het ideale cadeau voor je juf of meester vind je zeker bij de Feestwinkel. In onze winkel en webshop vind je vast een leuk bedankje voor je juf of meester als cadeau aan het einde van het schooljaar.