De Feestwinkel voor de leukste feestkleding en feestartikelen

Maak van jouw feestje het beste feestje en reken op De Feestwinkel. Met de leukste feestkleding en feestartikelen wordt het nog leuker. Feestkleding en partykleding vind je bij De Feestwinkel voor alle gelegenheden. Ontdek dus snel het ruime aanbod feestkleding en feestartikelen. De Feestwinkel levert overal in Vlaanderen! 


  Opblaasbare pop man 150cm

  € 9,95

  te koop
  4 st. voorradig

  Opblaasbare pop vrouw 150cm

  € 11,95

  te koop
  19 st. voorradig

  Borsthaar blond of bruin

  € 4,95

  te koop
  8 st. voorradig

  Borsthaar zwart

  € 4,95

  te koop
  11 st. voorradig

  Bril Nerd zwart met pleister

  € 3,50

  te koop
  18 st. voorradig

  Handboeien Pluche: (Luipaard, Tijger of Zebra)

  € 4,50

  te koop
  10 st. voorradig

  Borsten Drag Queen 2st.

  € 11,95

  te koop
  46 st. voorradig

  Borsten EVA

  € 2,95

  te koop
  44 st. voorradig

  Borsten EVA jumbo

  € 7,50

  te koop
  11 st. voorradig

  Borsten opblaasbaar

  € 2,95

  te koop
  21 st. voorradig

  80's Height of Fashion Training Dames turquoise

  € 42,95

  te koop
  9 st. voorradig

  80's Retro Training Dames paars

  € 28,95

  te koop
  5 st. voorradig

  80's Training pink-groen S>L

  € 24,95

  te koop
  68 st. voorradig

  80's Training pink-groen XL

  € 25,95

  te koop
  7 st. voorradig

  Catsuit luipaard print ()

  € 41,95

  te koop
  6 st. voorradig

  Cougar Catsuit luipaard print

  € 74,95

  te koop
  8 st. voorradig

  Legging bedrukt luipaard

  € 16,95

  te koop
  Tijdelijk niet voorradig

  80's Training turquoise-geel

  € 44,95

  te koop
  9 st. voorradig

  Pimp Jas heer Luipaard

  € 48,95

  te koop
  3 st. voorradig

  Ontdek De Feestwinkel


  De Feestwinkel in Oudenaarde, Gent, Aalst en zoveel meer!

  Heb je wat leuks gezien in de webshop van De Feestwinkel dan wordt dit binnen de 2 dagen geleverd. Gecombineerd met het online bestaan is De Feestwinkel de grootste feestwinkel van Vlaanderen. De Feestwinkel Brugge, De Feestwinkel Gent, De Feestwinkel Kortrijk, De Feestwinkel Aalter, De Feestwinkel Deinze, De Feestwinkel Oostende, De Feestwinkel Aalst, en zoveel meer, dat vind je allemaal op 1 adres www.feestwinkel.be.

  Verhuur en verkoop van feestkleding bij De Feestwinkel

  De Feestwinkel verhuurt en verkoopt feestkleding zoals kinderkostuums, dameskostuums, herenkostuums en opposuits, maar ook dierenkostuums en mascottekostuums. Om het plaatje compleet te maken kan je er ook kiezen voor originele grime, felle lippenstiften, huidverf voor Body Art, tijdelijke tattoos, kleurlenzen, opvallende valse nagels, valse wimpers en kleurrijke haarsprays. Bij de feestwinkel vind je ook neplichaamsdelen zoals neptanden, nepbuiken, nepborsten, nepbillen, nepneuzen en oren, snorren, baarden, pruiken en maskers. Verras de feestgasten met een totale make-over.

  Verhuur en verkoop van feestartikelen bij De Feestwinkel

  Daarnaast verhuurt en verkoopt De Feestwinkel ook feestdecoratie, feestaccessoires en feestartikelen. Feestelijke beenwarmers en leggings, kleurrijke boa’s, opvallende pluimen, grappige bretellen, leuke feestbrillen, circusartikelen, leuke dassen en grappige strikken, opvallende juwelen, gekke handschoenen en maffe handtassen, kleurrijke kousen en panty’s, vrolijke paraplu’s en parasols, opvallende riemen, bijzondere sjaals en zakdoeken, stafjes en toverstokjes, vleugels, opmerkelijke waaiers, wandelstokken, nepwapens, ballonnen, fopartikelen, leuke kleurlenzen, geinige hoeden en hoofddeksels en kerstartikelen

  Feestkleding en feestartikelen voor alle thema’s bij De Feestwinkel

  Alle gelegenheden zijn goed om je te verkleden, daar zijn we bij De Feestwinkel van overtuigd. Feestkleding en feestartikelen voor thema’s als Carnaval, Pasen, de Sint, Kerst, Nieuwjaar, Oktoberfest, St-Patrick’s Day, Valentijn, Halloween, voetbalevents, zomerfeestjes, muziek, landen, piraten, Western, 1001 nacht, the 80’s, België, charleston, clowns, communiefeest, lentefeest, dia de los muertos, disco, Elvis, flower power, Middeleeuwen en andere historische periodes, rococo, rockabilly, romeinen, Venetiaans, religie, steampunk, superhelden, politie, piraten, Star Wars, de Foute Partyleger en dieren. Je vindt voor alle thema’s de leukste feestkleding en feestartikelen bij De Feestwinkel.

  Op zoek naar leuke feestkleding en feestartikelen in een feestwinkel in Brugge, een feestwinkel in Gent, een feestwinkel in Kortrijk, een feestwinkel in Aalter, een feestwinkel in Deinze, een feestwinkel in Oostende, een feestwinkel in Aalst? Neem dan snel een kijkje in de webshop van De Feestwinkel. De Feestwinkel brengt er overal en snel jouw nieuwe pakje.