Winkelmand 0
Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60,00 aankoop (excl balloncreaties) Mega veel keuze+15.000 artikelen Eenvoudige retour

Retourneren

Hoe retourneren?

Bij een online bestelling, ontvangt de klant een retourformulier en retourlabel in het bij de bestelling. Deze kunnen gebruikt worden om artikelen te retourneren.
Bij het gebruiken van een retourlabel, rekenen wij €5,95 aan bij het crediteren van de geretourneerde artikelen. Indien uw retour betekent dat uw oorspronkelijke bestelling onder de drempel van het gratis transport komt, vervalt het gratis transport en zal hiervoor ook 5,95€ in mindering gebracht worden.Het retourartikel moet goed verpakt teruggezonden worden naar : De Feestwinkel BV, Deinzestraat 97, 9700 Oudenaarde, België (zie retourlabel in de doos).

Indien een artikel defect is bij ontvangst, kan de klant deze binnen 14 werkdagen na levering retourneren. Enkel in geval van retourneren wegens defect of beschadigd betaalt De Feestwinkel BV de verzendingskosten binnen de 30 dagen terug aan de klant.

Onder geen enkel beding worden retours afgehaald op afhaalpunten.

Beschadigde of gedragen artikelen door de klanten, aanvaarden wij niet meer terug.

Verzakingsrecht (retourneren)

Als het aangekochte artikel niet naar wens is, kan de klant op basis van het verzakingsrecht het artikel binnen de 7 dagen na aankoop in de winkel onder bepaalde voorwaarden terugbrengen. Terugbetaling gebeurt dan enkel onder de vorm van een waardebon.
Indien het artikel online aangekocht is, dan hebt u recht op 14 dagen om het artikel te retourneren.
Indien de klant de artikelen die hij ontving langer dan 14 werkdagen behoudt, wordt hij geacht de betreffende artikelen definitief te hebben gekocht.

Kledingsartikelen, onder welke vorm ook, kunnen op grond van het verzakingsrecht geretourneerd worden, mits niet gedragen en in ongeschonden staat. Zijn uitgesloten voor retour: hygiënisch gevoelige artikels (pruiken, maskers, panties, elke vorm van ondergoed,...) en "sale-" of outletartikels.
Sommige producten die voorzien zijn van een verpakking kunnen geretourneerd worden mits de verpakking ongeschonden is. Na het openen of wijzigen van de verpakking die het artikel geheel of gedeeltelijk bedekt, kan de klant niet meer verzaken aan de aankoop.
De Feestwinkel BV betaalt het volledige bedrag (exclusief verzendings- en bankkosten) aan de klant terug via het betaalplatform of op het rekeningnummer die de teruggestuurde artikels moet vergezellen. De kosten van terugzending zijn in dit geval voor rekening van de klant alsook de kosten van de gratis verzending indien de retours het totale bedrag van de oorspronkelijke bestelling onder de limiet van de gratis verzending brengt.

De kleur van de geleverde artikels kan licht afwijken om reden van de fotokwaliteit of door scherminstellingen. Dit is geen basis voor een kosteloze retour.

Artikelen die speciaal op vraag van de klant besteld werden, alsook "sale" of "outlet"-artikels die met korting verkocht zijn, kunnen niet geretourneerd worden.

Indien de goederen niet worden afgehaald in het postkantoor of geweigerd worden bij levering, en daardoor retour gebracht worden door de post, zal een forfetair bedrag van €5,95 worden aangerekend bij de terugbetaling van de geretourneerde goederen.

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2022 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy