Winkelmand 0
Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €50,00 aankoop (excl balloncreaties) Mega veel keuze+15.000 artikelen Easy retour

Retourneren

Hoe retourneren?

Bij een online bestelling, ontvangt de klant een retourformulier en retourlabel in het bij de bestelling. Deze kunnen gebruikt worden om artikelen te retourneren.
Bij het gebruiken van een retourlabel, rekenen bij €4,95 aan bij het crediteren van de geretourneerde artikelen.
Het retourartikel moet goed verpakt teruggezonden worden naar : De Feestwinkel BV, Ronseweg 56, 9700 Oudenaarde, België (zie retourlabel in de doos).

Indien een artikel defect is bij ontvangst, kan de klant deze binnen 14 werkdagen na levering omruilen.
In geval van retourneren zijn de verzendkosten ten laste van de klant.
Enkel in geval van omruilen wegens defect of beschadigd betaalt De Feestwinkel BV de verzendingskosten binnen de 30 dagen terug aan de klant.

Onder geen enkel beding worden retours afgehaald op afhaalpunten.

Beschadigde of gedragen artikelen door de klanten, aanvaarden wij niet meer terug.

Verzakingsrecht (retourneren)

Als het aangekochte artikel niet naar wens is, kan de klant op basis van het verzakingsrecht het artikel binnen de 7 dagen na aankoop in de winkel onder bepaalde voorwaarden terugbrengen.
Indien het artikel online aangekocht is, dan hebt u recht op 14 dagen om het artikel te retouneren.
Indien de klant de artikelen die hij ontving langer dan 14 werkdagen behoudt, wordt hij geacht de betreffende artikelen definitief te hebben gekocht.

Kledingsartikelen (kostuums, hoeden en maskers) kunnen op grond van het verzakingsrecht geretourneerd worden, mits niet gedragen en in ongeschonden staat.
Sommige producten die voorzien zijn van een verpakking kunnen geretourneerd worden mits de verpakking ongeschonden is. Na het openen of wijzigen van de verpakking die het artikel geheel of gedeeltelijk bedekt, kan de klant niet meer verzaken aan de aankoop.
De Feestwinkel BV betaalt het volledige bedrag (exclusief verzendings- en bankkosten) aan de klant terug op het rekeningnummer die de teruggestuurde artikels moet vergezellen. De kosten van terugzending zijn in dit geval voor rekening van de klant.

De kleur van de geleverde artikels kan licht afwijken om reden van de fotokwaliteit of door scherminstellingen. Dit is geen basis voor een kosteloze retour.

Artikelen die speciaal op vraag van de klant besteld werden, kunnen niet geretourneerd worden.

Indien de goederen niet worden afgehaald in het postkantoor of geweigerd worden bij levering, en daardoor retour gebracht worden door de post, zal een forfetair bedrag van €4,95 worden aangerekend bij de terugbetaling van de geretourneerde goederen.

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Via onze winkel
Ronseweg 56
9700 Oudenaarde

Ma: 13:30-18:00
Di-Vr: 10:00-12:30 & 13:30-18:00
Za: 10:00 - 17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2021 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy