Verkleedkledij huren doe je bij de Feestwinkel!

Bij de Feestwinkel kan je een ruim aanbod verkleedkledij huren. Er bestaan zoveel gelegenheden om ons te verkleden. Denk maar aan carnaval, folklore aangelegenheden, historische events, theatervoorstellingen en televisieoptreden. Wanneer je kiest voor verkleedkledij huren, biedt de Feestwinkel steeds een ruim aanbod in verschillende thema’s. Ontdek ze allemaal in de webshop. 


  Saloongirl lang blauw

  € 20,00

  te huur
  3 st. voorradig

  Saloongirl lang bloemen

  € 20,00

  te huur
  3 st. voorradig

  Saloongirl lang bruin

  € 20,00

  te huur
  3 st. voorradig

  Saloongirl lang rood/ruit

  € 20,00

  te huur
  3 st. voorradig

  Schotse dame lang rood

  € 24,00

  te huur
  12 st. voorradig

  Spaanse dame flamingo ()

  € 25,00

  te huur
  Tijdelijk niet voorradig

  Spaanse dame rood

  € 16,00

  te huur
  10 st. voorradig

  Tiroolse dame luxe

  € 30,00

  te huur
  3 st. voorradig

  Venetiaanse dame

  € 30,00

  te huur
  2 st. voorradig

  Zigeunerin Jurk

  € 16,00

  te huur
  5 st. voorradig

  Snel verkleedkledij huren


  Verschillende thema’s om verkleedkledij te huren

  Voor Sinterklaas kan je verschillende verkleedkledij huren zoals een Sint kostuum en een Piet kostuum. Voor kerst en nieuw zijn er ook verschillende kostuumpjes zowel voor mannen als vrouwen en kinderen. Voor Pasen is een paashaas kostuum dan weer heel populair, maar ook een kostuum als paaskip, paaskuiken en paaskonijn is mogelijk. Maar ook Halloween wordt steeds meer gevierd in Vlaanderen waardoor ook een groot aanbod beschikbaar is aan griezelige kostuums en grappige accessoires.

  Ook alle specifieke verkleedkledij om te huren

  Verder vind je bij de Feestwinkel zeker ook je favoriete outfit wanneer je op zoek bent naar ludieke uniformen, historische kostuums, leuke partykleding, te gekke carnavalskleding, bijzondere feestkleding, luxueuze galakleding, show outfits, sprookjeskostuums, look-a-like outfits, typische pakjes voor Oktoberfest of de grappigste look voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Reken op de Feestwinkel om snel verkleedkledij te huren voor de coolste feestjes. Ontdek snel welke verkleedkledij je kan huren bij de Feestwinkel en de interessante voorwaarden om verkleedkledij te huren bij de Feestwinkel